“Human Army” er et keramisk værk, hvor du kan møde 100 små ”soldater”, der kæmper en kamp for en bedre verden. Keramiker Martin Nybo og fotograf Lars Wahl byder velkommen til en eftertænksom udstilling af livsforkæmpere.

Projektet er resultatet af et kreativt samarbejde, hvor Wahl har udvalgt enkelte af Nybos keramiske arbejder til en fotografisk gengivelse af sine personlige favoritter, og således lægger en ekstra kreativ tolkning ind i skildringen af den menneskelige hær. Værket viser et kompagni af figurer, ansigtsløse, men alligevel med meget detaljerede udtryk. Nogle med markante former, andre med markante symboler, andre igen med kontraster fra plante- og dyreriget.  Små grupper af  figurer, der alle bærer på en individuel historie, der tilsammen udgør en enestående helhed.

Du vil hurtigt opleve, at værket efterlader beskueren med fornem plads til fortolkning af det enkelte menneskes symbolske kamp for en bæredygtig verden.  Alle segmenter og værdier er repræsenteret, så man let suges ind i den enkelte historie. Og ved at kombinere de mange udtryk ser man den fortættede energi, som mennesker skaber for at nå livets mål. De keramiske figurer er skabt, så de på en og samme tid  synes helt enkle at  afkode, men ved nærmere eftersyn har flere lag. Og fotografierne understreger pointen ved værket. Ingen figur er uden betydning i “Human Army”. Alle symboler er våben i menneskets kamp for det bedre.

Velkommen til værket.

  • foto af keramisk figur fra human army
  • foto af keramisk figur fra human army
  • foto af keramiske figurer fra human army udstillingen
  • foto af keramisk figur fra human army
  • foto af keramisk figur fra human army
  • foto af keramisk figur fra human army
  • foto af keramisk figur fra human army

Udstillingen “Human Army” har været udstillet på flere gallerier bla. Gallerie Rasmus, Odense – Dyrehøj Vingaard, Kalundborg

– Alle fotos kan købes, indrammet med passepartout, nummereret og signeret. Kontakt mig gerne, hvis du vil købe eller har spørgsmål.